БСУ подпомага развитието на своите кадри

За девета поредна година JobTiger с подкрепата на най-голямата хранителна компания в страната „Нестле България АД“, организират Форум „Кариери”, като предоставят възможност на младите специалисти и студенти да се срещнат с реалния бизнес в България.

Форумът е придружен от предварителни срещи със студенти, на които те имат възможност да зададат своите въпроси по отношение на подготовката за участието си в “Кариери”. „Кариери 2010“ ще се проведе в 7 града – София, Варна, В.Търново, Русе, Свищов, Пловдив, Бургас.

За поредна година Бургаският свободен университет беше домакин на „JobTiger-Кариери“. Алма матер се грижи не само за завършването, но и за реализацията на студентите. Фирмите, които представиха своите вакантни места бяха: Praktiker, Adecco, Zepter, Nestle, Българо – американска комисия за образователен обмен „Fulbright“.

Нестле България е компания с традиции в предлагането на стажантски програми и предоставяне възможност за изява на младите хора. Това е основен приоритет в активната социална политика на Нестле. Компанията предлага голямо разнообразие от стажантски програми и добра подготовка на спeциалисти в 6 отдела: Производство и Технически служби, Маркетинг и Продажби, Финанси и Контрол, Логистика, Бизнес услуги и Човешки ресурси. CV-то можеше да се даде, както на място, така и по интернет сайта. Максимално улеснен, кандидатът може да провери статуса на своята кандидатура. Стажът е 3 месеца в централния офис на фирмата.

Петя Пъшева, Специалност”Връзки с обществеността”- I курс - PO