Четвъртокурсничка спечели „Награда на Декана на ЦХН“ в БСУ

Четвъртокурсничка спечели „Награда на Декана на ЦХН“ в БСУ

Тереза Восканян е новият носител на „Награда на Декана“ на Центъра по хуманитарни науки при Бургаския свободен университет. За втора поредна година бе връчен и призът за „Най-добър комуникатор“, който отиде в ръцете на студентката по „Журналистика“ Кристина Рашкова. 
„Много е трудно да номинираш победители“, сподели Деканът на Центъра по хуманитарни науки доц. д-р Мария Алексиева. „Още днес трябва да запретнете ръкави, да се заловите здраво за работа и да не спирате по пътя на живота, за да достигнете успеха, към който се стремите и за който мечтаете“.
Тазгодишната церемония беше повече от емоционална. Победителката на „Награда на Декана“ – Тереза Восканян реши да сподели приза си със своята колежка Павлина Райчева, носител на сребърния сертификат.
Доц. д-р Гергана Начева спечели симпатиите на студентите и бе наградена в категория „Преподавател“. „Посвещавам наградата на моите колеги, от които постоянно се уча и на моите студенти, които са смисълът на моя живот,“ заяви доц. д-р Гергана Начева.
Миналогодишната носителка на приза „Най-добър комуникатор” Теодора Ялъмова, благодари на своите преподаватели и се обърна към студентите на БСУ: „Всеки един от Вас е достоен за статуетки, но най-важното е да обичаш това, което правиш.”
Стаж в основния медиен партньор – VoxBurgas получи – Моника Атанасова. Едномесечен стаж в своята редакция подариха и информационният сайт БургасИнфо.
В тазгодишното издание на конкурса сили премериха десет студенти от специалностите: „Журналистика“, „Връзки с обществеността“, „Социални дейности и консултиране“ и „Стратегически комуникации и медия мениджмънт“. Беше връчен и приз  за популяризиране на Центъра по хуманитарни науки и утвърждаване имиджа на Бургаския свободен университет сред обществеността, чрез развиване на радиопредаването „Стената“ в ефира на Българско национално радио. Грамотите получиха студентите – Женя Тенчева, Анита Райкова и Калоян Станев.
Специални гости на събитието бяха заместник-кметът по Култура и образование на Община Бургас – г-жа Йорданка Ананиева, носителката на приза „Най-добър комуникатор“ за 2014 г. – Теодора Ялъмова, както и победителите в категория „Студент“ от предишни издания на  „Награда на Декана“ – Дончо Златев и Анна Манукян.

 

DSC_8997.JPG
DSC_8984.JPG
DSC_8992.jpg
DSC_8979.jpg