Екипът от „Стената“ спечели Награда на декана

Екипът от „Стената“ спечели Награда на декана

Албена Маврова, Катерина Андонова и Радослава Иванова – триото, което всяка събота води университетското предаване „Стената“ в ефира на Радио Бургас, взе призовото място в конкурса Награда на декана на Центъра по хуманитарни науки. Сребърни сертификати са присъдени на студентката от специалност „Журналистика“ Елена Халкалиева и на студентката от специалност „Психология“  Вяра Атанасова. Със специална грамота за участие е награден и Атанас Нанков от специалност „Социални дейности и консултиране“.
Студентите решиха тазгодишната награда в категория „Преподавател“ да бъде за доц. д-р Йонка Балтаджиева, която заяви, че статуетката е признание за общата работа между преподаватели и студенти.
Специални гости на събитието бяха Йорданка Ананиева – зам.-кмет по култура и образование на Община Бургас, ректорът на БСУ – проф. дфн Галя Христозова, както и зам.- ректорите на БСУ по учебната дейност и акредитацията доц. д-р Евелина Динева и по научноизследователската дейност и международното сътрудничество проф. д-р Милен Балтов.

DSC_2390.gif