Кандидатстудентски прием онлайн

Кандидатстудентски прием онлайн

Кандидатстудентският прием се осъществява изцяло онлайн за периода на извънредното положение. Може да кандидатствате чрез оценки от матури (от предходни години до провеждането на ДЗИ 2020) или да направите пробен онлайн тест.

До три дни след като се регистрирате онлайн представител на БСУ ще се свърже с Вас, за да потвърди регистрацията и да Ви информира относно достъпа до онлайн тестовете.

Може да кандидатствате с онлайн тест по: български език, история на България или СТОП-тест. Кандидатите избират един от предложените тестове. Желаещите да запишат спец. „Право“ задължително кандидатстват с онлайн тест по български език и по история на България.

Специалностите, по които БСУ извършва прием, са в редовна и задочна форма на обучение и са: Право, Публична администрация, Финанси, Счетоводство и контрол, Маркетинг, Бизнес администрация, Международни икономически отношения, Икономика и маркетинг на туризма, Софтуерно инженерство, Компютърно моделиране, Приложна информатика, Компютърни системи и технологии , Системно инженерство в индустрията и туризма, Електроснабдяване и електрообзавеждане, Психология, Предучилищна и начална училищна педагогика, Журналистика и връзки с обществеността.

Подробна информация за специалностите и обучението по тях, съдържанието на тестовете, датите на провеждането им и сроковете за регистрация може да намерите в рубриката Бакалавърски програми.

 

КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН

За контакти:

Димитричка Цонева
Офис “Прием на студенти”
+359 887 803 105
+359 56 900 449
priem@bfu.bg
bfu@bfu.bg