В БСУ се проведе XVII Конференция за СНТ

В БСУ се проведе XVII Конференция за СНТ

.
След проведения на 17 март първи кръг, днес на Конференцията за СНТ се представиха класираните над 90 теми, разработени от екипи от 10 висши училища от България, Европа и Азия. След домакините от Бургаски свободен университет, най-много теми представиха екипите студенти и докторанти на Стопанска академия "Д. А. Ценов" - Свищов и Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий". 8 от темите са на студенти от Индонезия, Тайланд, Руската Федерация, и Малдивските острови.
След сесиите, участниците се включиха в специално организирания в зала „Изток“ на Университета телемост с ЦЕРН, показващ големия андронен колайдер и изгледаха премиерната постановка на Театралното ателие на БСУ „Обличането на Венера“.
Наградите връчи ректорът на Бургаския свободен университет проф. дпн Галя Христозова, а носител на тазгодишното специалното отличие стана магистранта от БСУ Елена Кортезова с темата за „Редуциране на тревожността при родители на деца със СОП в групова  бота с арттерапевтични техники“. Ръководството на БСУ честити на всички победители, участници и ръководителите им! Гордеем се със студентите от БСУ - те спечелиха най-много призови места!


Повече информация относно конференцията и класирането

DSC_2199.JPG
DSC_1875 11 .jpg
DSC_1878 1 .jpg
DSC_1900 1 .jpg
DSC_1901.JPG
DSC_2225.JPG