Кой спечели „Награда на Декана“ 2011?

prНа 20-ти декември за четвърта поредна година се проведе официалната церемония по връчването на „Награда на Декана“. Тази година 7 студенти се надпреварваха за престижната статуетка и златен сертификат. В категорията „Преподавател” студентите от Центъра по хуманитарни науки номинираха петимата най-добри преподаватели.

Анна Манукян заслужено спечели „Награда на Декана” в категорията „Студент” заради усилената работа и активност в Практа - студентската PR агенция, вестник „Студентски страсти”, работата й по организацията на „Дни на арменските традиции и култура” и много други.

„Без вас постиженията ми нямаше да са това, което са сега!” сподели развълнуваната Анна Манукян.

Преподавателя от 5-мата номинирани, който грабна „Награда на Декана“ е проф. Христозова. Деканът доц. Динева призна, че е била напълно съгласна с преобладаващите гласове на студентите от анкетите. Наградените със сребърни сертификати тази година бяха тримата - Калина Тончева, Дончо Златев и Цветелина Костова.

На събитието присъстваха миналогодишните носители на званието в категория „Студент“  Калина Пенчева и в категория „Преподавател“ доц. Мария Алексиева.  Присъстваха още ректора на университета проф. Васил Янков, както преподаватели, гости и студенти на БСУ.