Майсторски класове в Центъра по икономически и управленски науки

Майсторски класове в Центъра по икономически и управленски науки

Студентски клуб „Мениджър“ стартира новия сезон със срещи с успешни  бургаски мениджъри.
На 25 и 26 октомври студентски клуб „Мениджър“ организира майсторски класове за студентите по икономика, управление и администрация в Центъра по икономически и управленски науки на БСУ с лектори, успешни бургаски мениджъри. Как на практика протича едно онлайн маркетингово проучване - от контакта с клиента до представяне на резултатите представи Здравко Евтимов от Bulgarian Online Research – водеща българска компания за онлайн маркетингови проучвания, работеща предимно за чужди пазари и партньор на световни лидери в бранша. Студентите се запознаха с основните въпроси, които интересуват компаниите, научиха какво представлява потребителският панел, какви са изискванията за сигурност на данните, както и различните софтуерни продукти, които се използват.
Кристиян Милчев – основател и собственик на HSM Bulgaria – говори за вдъхновението, преодоляването на трудности и реализацията на един успешен и развиващ се бизнес. Г-н Милчев има дългогодишен опит в сферата на туристическия маркетинг и продажби, а днес ръководи една от малкото специализирани агенции, предлагащи аутсорсинг в хотелската индустрия. 
Растящото търсене на случжители в сферата на туризма, нуждата от иновативни решения са само част от акцентите на срещата. 
Присъстваха студенти от всички курсове на бакалавърските програми в ЦИУН. Сред гостите бях и ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ и от профил „Предприемачество“ в Профилираната гимназия за романски езици „Г. С. Раковски“ - Бургас.
Майсторските класове за учебната 2023/2024 г. ще продължат със срещи с водещи представители на практиката.  

HSM_Кристиян_Милчев.png
HSM.png