Най-добрите студенти по МЕДИОЛОГИЯ

Мислиш, че си най-добрият студент?

Докажи го на конкурса „Медия свят 2012”!

Студенти и преподаватели тръпнат в очакване да чуят твоите нестандартни идеи в сферата на PR-а и журналистиката.

Ти си студент по PR? Спечели наградата „Най-добър студент по Връзки с обществеността”. За целта представи идеен проект на тема „Кампания за популяризиране на остров Света Анастасия като туристическа дестинация” (ако не знаеш кой е остров Св. Анастасия, разходи се до бургаския мост и погледни вдясно или кликни тук). 

Учиш журналистика? Извоювай званието „Най-добър студент по Журналистика”. Изрази своята гледна точка чрез публицистична статия по темата „Взаимодействието между новите медии и човека на 21-ви век”.

Опиши творческите си виждания в Word формат (по образец), придружен с PowerPoint презентация, която ще защитаваш устно пред жури от преподаватели и действащи професионалисти в двете направления. Зашемети ги напълно като покажеш креативност, аргументираност, убедителеност, но и като представиш идеята си по увлекателен начин.

Все още си убеден, че ти си най-добрият студент по МЕДИОЛОГИЯ? Тогава изпрати своя материал на practa@bfu.bg до 16.04.2012 г. Журито ще можеш да впечатлиш на 18.04.2012 г.

В случай, че наистина се окажеш THE BEST, на 19.04.2012 г. ще чуеш името си при награждаването по време на вечерта на специалностите от Центъра по хуманитарни науки – „Медия свят 2012”.