Нов кастинг за театралното ателие

Уважаеми студенти,

за седма година стартира Студентското театрално ателие. След като изиграха блестящо „Криворазбраната цивилизация”, „Суматоха”, „Вагон”, „Римска баня“, „Човекоядката" и спечелиха безброй първи награди, студентите от Театралното ателие дори се включиха в културната програма на Морското казино и освен с представления участват и в ритуала за  бракосъчетания. Една част от участниците кандидатстваха в НАТФИЗ и ги приеха, други завършиха и това налага попълването на състава на трупата.

Обявяваме конкурс за нови актьори. Какво е необходимо да направите, ако искате да придобиете световна известност и да ви посипе звезден прах:

1. Изявявате желание за участие в кастинга чрез записване в стая 305 /деловодство/ или изпратете попълнена форма в електронен вариант на E-mail: hristozova@bfu.bg до 14.10.2013 г.

2. Подготвяте за изпълнение:

  • стихотворение
  • басня
  • проза (откъс от разказ, роман)
  • монолог
  • песен
  • танц

Може да подготвите само едно от тези изпълнения, но ако сте особено талантлив, може и всички.

Текстовете са по Ваш избор.

3. Явявате се на кастинг на 15.10.2013  г. от 17 часа в зала 211.

Участниците не заплащат такси.

Дори да не попаднете след време на голямата сцена, участието в театъра ви гарантира формиране на полезни комуникативни умения. Най-важното – ще се смеете, танцувате и пеете от сърце! И ще имате вярна публика!

Режисьор и сценограф – Елевтери Елевтеров

Повече информация за Театралното ателие може да получите тук!