„Панорама на средното образование“ 2013 започна в БСУ

„Панорама на средното образование“ 2013 в БСУ

Доц. Милен Балтов, зам.-ректор на БСУ, доц. Севдалина Турманова, зам.-областен управител на Бургас; Йорданка Ананиева, зам.–кмет „Култура и образование“; Виолета Илиева, началник  РИО Бургас дадоха начало на „Панорама на средното образование“.

 „Това е правилният начин да представим продукта образование на всички, които са заинтересовани да получат повече информация за това какво предлагат различните училища“,  каза г-жа Ананиева. Тя пожела на всички училища успех и пълни паралелки с мотивирани ученици.

В рамките на четири дни кандидат-гимназистите и техните „Панорама на средното образование“ 2013 в БСУродители ще имат възможност да се запознаят отблизо с училища от Бургас и региона.

За периода 14 – 17 май всяко едно от тях ще представи актуалните специалности, които предлага и начинът, по който се осъществява приемът за тях.

Индивидуалните презентации ще се състоят в зала 208 на БСУ между 17:00 и 19:00 ч. всеки ден. Участие в Панорамата взимат общо 7 средно общообразователни училища, 7 профилирани гимназии и 12 професионални гимназии.