Победители в конкурса за есе в Центъра по юридически науки

Победители в конкурса за есе в Центъра по юридически науки

Във връзка с обявения конкурс за есе по повод 16 април - Деня на Българската Конституция на тема „Правовата държава – законодателство, правоприлагане и юридическа наука“ и по повод предстоящия 24 май - Деня на на българската просвета и култура и на славянската писменост, ръководството на Центъра по юридически науки излъчи победителите в конкурса.
Отличието на декана на Центъра по юридически науки  се присъжда на Александра Тенчева Манева, пети курс, редовно обучение , която е класирана на първо място. Второ място се отрежда на  Селиме Мустафова Мустафова, трети курс, задочно обучение, а трето място си поделят студентките Симона Петрова Петрова и Катерина Костадинова Камбурова – трети курс, редовно обучение.
В категорията „Публични личности, допринесли за развитието на висшето образование“  тази година наградата на декана се присъжда на: г-н Димитър Николов - кмет на Община Бургас; проф.д-р Севдалина Турманова - председател на Общинския съвет на Бурас; г-жа Росица Темелкова - председател на Окръжен съд Бургас.