Среща разговор с журналисти и PR специалисти

Сблъсъкът с реалността по пътя към успеха

На 12.05.2010 г. за четвърта поредна година, благодарение на студентската PR- агенция в Бургаския свободен университет се организира среща разговор с известни журналисти, репортери и PR-специалисти.

Тази година събитието бе под надслов „Сблъсъкът с реалността по пътя към успеха” и наши гости бяха Галин Бородинов и Григорий Недялков.

Галин Бородинов е управител на PR агенцията „PR Point” Посланието, което отправи към подрастващите PR-специалисти, бе „Смело напред!”, а съветът му- „Помнете, професионалният живот не е всичко! Работиш, за да живееш, а не обратното!”

Григорий Недялков е репортер в БНТ. Той пожела на бъдещите PR-специалисти да имат характер, защото може да им се наложи да преглъщат ситуация, която ги обижда, да бъдат упорити и адаптивни, но преди всичко условието за това е „Да сме здрави!”, а съветът му- „Бъдете естествени!”

Залата бе препълнена от желаещи да научат повече за развитието на кариерите на вече утвърдените PR-специалисти. Всеки желаещ имаше възможност да зададе своя въпрос.

Срещата завърши с бурни аплодисменти за гостите ни!

Тони Неделчева – I курс ВО