Тържествено връчване дипломите на випуск 2017 в БСУ

Тържествено връчване дипломите на випуск 2017 в БСУ

„Време е за нашето ново начало. Време е да променим света с начина си на живот, с начина си на мислене и с това, което сме способни да дадем като горди възпитаници на Бургаския свободен университет“ – каза по време на тържествената церемония абсолвентката Ралица Маркова, магистър по Право, един от отличниците на випуск 2017. „В БСУ имах възможността да черпя знание и вдъхновение от хора с богат опит и новаторски подход, с брилянтни умове и земни характери“-  добави още Ралица Маркова.
 
Общо 300 абсолвенти получиха своите дипломи за завършено висше образование на академична церемония в БСУ на 23 май 2017 година. От тях 25 са отличниците на випуска, които  бяха удостоени от Ректора със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението и доказан стремеж към издигане авторитета на академичната общност.
„За да преуспява, човек трябва винаги да излъчва успех. Трябва винаги да мобилизира всичките си познания, качества, умения, които ще му помогнат да се справи във всяка ситуация. А освен знания ние се опитвахме да ви вдъхнем и кураж и самочувствие, уважаеми абсолвенти. Самочувствие на хора, които учат, знаят, знаят как да учат и да се справят професионално и отговорно с работата си. Бъдете инициативни, упорити, устремени! Бъдете ПЪРВИ! “ – каза в приветственото си слово ректорът проф. дпн Галя Христозова.
На тържеството присъстваха членовете на Настоятелството на Бургаския свободен университет чл.кор.проф. Александър Янков и ген. Красимир Петров. Гости на церемонията бяха: народните представители от Бургаски избирателен район Ася Пеева; Диана Саватева; Николай Тишев; Тодор Байчев; зам.-областният управител Владимир Крумов; зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева; вицеконсулът на Република Турция в Бургас Айшен Йозсой; зам.-директорът по персонала и ръководител Отдел развитие на персонала на Лукойл Нефтохим Бургас АД Слави Неделчев.
Поздравителни адреси изпратиха областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков и кметът на Община Бургас Димитър Николов.

 

 

DSC_7919 1.jpg
DSC_7936 2.jpg
DSC_7912 3.jpg
DSC_7913 4.jpg
DSC_8016 7.jpg
DSC_8063 6.jpg
DSC_7967 5.jpg
DSC_8043 9.jpg