БСУ е съорганизатор на онлайн Хакатон от 2 до 4 юни 2021 г.

БСУ е съорганизатор на онлайн Хакатон от 2 до 4 юни 2021 г.

Бургаският свободен университет е съорганизатор на Хакатон InnoAirChallenge: Making urban mobility smarter. Събитието ще се проведе online от 2-ри до 4-ти юни 2021, в рамките на Европейската зелена седмица. Хакатонът предизвиква участниците да потърсят смели технологични решения, които да очертаят визията на бъдещо поколение транспортни услуги и свързаност, работещи за по-чист въздух.

Всеки, който има технически умения, визия за бъдещето, креативни идеи и смелостта да ги защитава, може да се включи в отбор и да участва в хакатона. За най-добрите идеи е подготвен впечатляващ награден фонд и специални награди! 

Събитието се провежда в рамките на проект INNOAIR, финансиран от европейската инициатива Иновативни градски дейности (Urban Innovative Actions). Програмата UIA на Европейската комисия дава възможност на големите европейски градове да тестват иновативни, креативни, но и рискови решения на градски предизвикателства. INNOAIR прилага експериментално мерки в тематичната област „качеството на въздуха“ и по-специално „иновативни решения за мобилност и зелено придвижване“. 

Ако информационните технологии, програмирането, дизайнът, мултимедията и маркетингът са твоята сила, ВКЛЮЧИ СЕ В ХАКАТОНА!
⦿ 36 часа
⦿ Отборна работа
⦿ Подкрепа от ментори
⦿ Креативни идеи
⦿ Атрактивни награди

 

Линк за регистрация: https://forms.gle/n6kseA8Y6waxF86e8