Дни на психологията в Бургаския свободен университет

Дни на психологията в Бургаския свободен университет

Дни на психологията в БСУ организират студентите от трети курс, специалност „Психология“. Поводът е професионалният празник на психолога – 4 април, който е определен като професионален през 1992 г от група студенти. Програмата предвижда по едно събитие в периода от първи до четвърти април. Всички те са свързани с популяризирането на професията на психолога. Ще се радваме да споделите празника.  

На 1 април от 17 часа в Атриума на университета ще се проведат психологически игри, в които могат да участват студенти, преподаватели и гости на университета. На 2 април, студентите ви канят в зала 219, където от 15.00 часа започва презентация на тема „Психофармакология“. Темата ще представи Георги Димитров – фармацевт, студент по психология и консултант по позитивна психотерапия. В 14.00 часа на следващия ден (3 април), в зала 425 своя опит с литерапията ще сподели психологът Антония Янакиева. На 4 април от 15.00 часа в зала 219, д-р Елена Кортезова – преподавател в БСУ – ще представи основни идеи на невропсихологията в презентация озаглавена „Щурият мозък“.

Всички събития в програмата са отворени както за специалисти, така и за всеки, който се интересува от психология. Входът е свободен.