Най-големият национален форум за студентски стаж и кариера ще се проведе в БСУ

Най-големият национален форум за студентски стаж и кариера ще се проведе в БСУ

Всяка година организаторите събират на едно място работодатели и млади хора, търсещи кариерен старт. И през 2015 г. форумът ще се проведе в седем български града.

На 1 април 2015 г. от 10:00 ч. в Бургаски свободен университет ще бъде даден стартът на седмото бургаско издание на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2015. За откриването са поканени: Димитър Николов – кмет на град Бургас; Севдалина Турманова - зам.- обл. управител; проф. д-р Милен Балтов – зам.-ректор на БСУ; Елеонора Тодорова – мениджър „Събития“ в JobTiger и Велислав Попов, мениджър „Обучения и бизнес партньор ЧР“ в Нестле България.
„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger и се провежда в седем университетски града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Най-голямата компания за храни и напитки в страната, Нестле България, e генерален спонсор на инициативата за 12-та поредна година. Както винаги участието на студентите и младите специалисти в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е безплатно.