Театралното ателие ще представи "Сако от велур" на 3 декември от 17 часа в зала 207 на БСУ

Театралното ателие ще представи

Театралното ателие на Бургаския свободен университет излиза пред публика с първо представление за своя осми творчески сезон. Студентите театрали отново ще представят „Сако от велур” по Станислав Стратиев. Режисурата е на ръководителя на Театралното ателие Елефтерий Елефтеров.

Театралното ателие в БСУ работи вече осма година. Културният афиш на постановките досега, играни пред публика, включва: сценичната елегия по стихове на съвременни японски поети „Лампа и цветя - Светлината на японския дух”; поетичния спектакъл „Яворова болка”; пиесата „Плешивата певица” по Йожен Йонеско; „Суматоха” по Йордан Радичков; „Криворазбраната цивилизация” по Добри Войников; „Вагон” с автор студентката Ева Иванова (Ами Тола), Римска баня по Станислав Стратиев.
Сценографията и режисурата на първите три постановки са на Симеон Димитров, а на следващите - на  ръководителя на Театралното ателие Елефтерий Елефтеров.
Представлението "Сако от велур" ще се играе на 3 декември 2014 година от 17.00 часа в зала 207 на БСУ. Входът е свободен.