Уебинар СНТ’20 с участието на български студенти от чужбина

Уебинар СНТ’20 с участието на български студенти от чужбина

Конференцията „Студентско научно творчество“ ще се проведе на 29 април 2020 г. под формата на уебинар. Това е XXI –то издание на най-големия студентски научен форум в БСУ, в който традиционно участват студенти и докторанти от цялата страна и от чужбина. От миналата година със свои разработки активно се включват и изявени ученици.
След запитвания от български студенти и докторанти, следващи в чуждестранни висши училища,  се предостави  възможност  до 16 април  само за онлайн регистрация на https://e-services.bfu.bg/conferences/register.php?id=4 . В платформата вече има регистрирани чуждестранни  участници, които в момента са в България по линия на програма Еразъм+.
До 25 април всеки от участниците трябва да изпрати доклада си във вид, готов за публикуване, на e-mail snt@bfu.bg . Сборникът с доклади е регистриран в Националния референтен регистър на НАЦИД и в базата данни на CEEOL. Дотогава на сайта на БСУ ще бъдат качени точните технически указания за онлайн активността и графикът на представяне на участниците, които ще получат на е-пощите си индивидуални покани с достъп.