Уебинарът СНТ’21 с участие на български студенти от чужбина

Уебинарът СНТ’21 с участие на български студенти от чужбина

Конференцията „Студентско научно творчество“ ще се проведе на 22 април 2022 г. под формата на уебинар. Тази година е XXII издание на конференцията е посветена на 30-годишнината от създаването на Бургаския свободен университет. В нея традиционно участват студенти и докторанти от цялата страна и чужбина, а от две години и изявени ученици.

След запитвания от български студенти и докторанти следващи в чуждестранни висши училища бе предоставена възможност да се направи регистрация до 15 април само онлайн на https://e-services.bfu.bg/conferences/register.php?id=7. Там вече са направили регистрация и чуждестранни участници, понастоящем в страната по линия на програма Еразъм+.

До 15 април всеки от участниците трябва да изпрати и доклада си във вид за публикуване на snt@bfu.bg . Сборникът с доклади е регистриран в националния референтен регистър на НАЦИД и базата данни на CEEOL. На 20 април в сайта на БСУ ще бъдат качени точните технически указания за онлайн активността и графика на представяне на участниците, които ще получат на е-пощите си индивидуални покани с достъп.