В БСУ предстои Еразъм+ седмица с партньори от 4 континента

В БСУ предстои Еразъм+ седмица с партньори от 4 континента

В периода от 6 до 10 юни 2023 година в Бургаския свободен университет ще се проведе традиционната седмица на програма Еразъм+. 
Лекции в областта на икономическите, управленските, хуманитарните науки, правото, техническите науки и информатиката ще изнесат повече от 40 участници - преподаватели от университети-партньори от най-големите висши училища: в Малайзия – Технологичен университет МАРА, в Република Южна Африка - Университета на Южна Африка (UNISA) и университет UNIMINUTO, в Колумбия, 9 университета в Полша, 2 в Латвия, както и университети от Индонезия, Словакия, Чешката република, Унгария, Румъния, Турция и  Германия. 
Лекциите ще стартират на 6 юни в 10.30 в зала 110.
Паралелно, в  периода 8-10 юни БСУ е домакин на международна конференция с над 100 участници от 12 държави, дипломатически представители и бизнес лидери. 
VI-то издание на Международната конференция по управление и стратегически решения (International Conference on Governance and Strategic management ICGSM) се организира от Института по счетоводни и инвестиционни изследвания (ИСИ) на най-големия университет в Югоизточна Азия – Технологичен университет МАРА (Куала Лумпур, Малайзия) и Центъра за икономически и управленски науки (ЦИУН) към Бургаския свободен университет. 
Предходните издания на Международната конференция по управление и стратегически решения се провеждаха в Куала Лумпур, Манчестър, Сеул и Оксфорд, а тази година Бургаският свободен университет (БСУ) има честта да бъде определен за домакин на събитието. 
Темата на тазгодишното изданието ще бъде „Прилагане на стандартите за ESG за сигурни стратегически производства ". 
Каним всички преподаватели и студенти с интерес по дискутираните теми!