Възможности за студентско финансиране и Escape room с Академична лига от UniCredit Bulbank

Възможности за студентско финансиране и Escape room с Академична лига от UniCredit Bulbank


Възможности за студентско финансиране ще представят експерти от UniCredit Bulbank по време на специална кампания през октомври. Банката има  разработена продуктова линия Академична лига, създадена именно по инициатива на студенти от клубовете „Моята банка на бъдещето“ съвместно с онлайн платформата Kosher.bg.
Заповядайте на 15 и 16 Октомври в Бургаски свободен университет, където ще имате възможността да предизвикате себе си! Тествайте вашата съобразителност в escape room,  стая с логически задачи, с които трябва да се справят за не повече от 15 мин.  Снимайте се на щанда и качете вашата снимка с хаштаг #ALiga в някоя от социалните мрежи и може да спечелите страхотни награди – тефтер с USB памет и лазерна химикалка!
Продукти, разработени спрямо потребностите на студентите:
Овърдрафт срещу стипендия с предварително одобрен размер
Кредит за заплащане на такси за обучение в България и чужбина; покриване на разходи за издръжка и текущи нужди; закупуване на компютър, участие в студентски бригади в чужбина и други.
Безконтактна дебитна карта Debit MasterCard с възможност за персонализиране на картата, като се изпише на втори ред името на университета, катедрата или факултетния номер; овърдрафт.

Повече информация