БСУ стартира нов проект – „Срещни професионалистите”

Проект БСУКакви са плюсовете и минусите на социалните медии в банковия сектор? На този въпрос отговори Виктория Блажева - Директорът Връзки с обществеността и корпоративни комуникации в „УниКредит Булбанк” пред студентите на Бургаския свободен университет.

Лекцията беше част от новия проект – „Срещни професионалистите”, който има за цел да срещне студентите с реално действащи практици от бизнеса в България и която напълно кореспондира с мисията на университета за висше образование.

За какво отговарят корпоративните комуникации, как се създават нови медии и как да избегнем дезинформацията бяха само част от акцентите, на които гост-лекторът наблегна. Виктория Блажева даде ценни съвети на бъдещите мениджъри и PR – експерти, като ги посъветва да гледат какво правят големите.

Темата за социалните мрежи се превърна във водеща. По време на лекцията близостта на банката и клиента бе сравнена с любовта на хората към шоколада. Според гост-лектора банките трябва да работят по такъв начин, че да не оставят противоречиви чувства у потребителите.

Виктория Блажева остана очарована от атмосферата в Бургаския свободен университет. В знак на благодарност тя дари своя хонорар за закупуване на нови книги за университетската библиотека.