Два златни сертификата на „Награда на Декана“

Награда на декана в БСУМихаел Калошев е новият носител на „Награда на Декана“ на Центъра по хуманитарни науки. Това е първата година, в която се връчва специална награда за „най-добър комуникатор“, която отиде в ръцете на Теодора Ялъмова от специалност „Връзки с обществеността“. Наградата е израз на професионално и ефективно участие в публичната комуникация на Центъра по хуманитарни науки и за издигане имиджа на Бургаския свободен университет. По традиция беше отличен и най-добрият преподавател на центъра. Приза за втори път грабна Ректорът - проф. дпн Галя Христозова.

Тази година станахме свидетели на една незабравима церемония поради факта, че номинираните студенти се бореха за признанието  на двама декани – доц. д-р Евелина Динева и доц. д-р Мария Алексиева. Заместник-ректорът сподели, че изборът кой да грабне призовите места е бил изключително труден.

Заместник-кметът по Култура и образование на Община Бургас – г-жа Йорданка Ананиева бе част от специалните гости на събитието. Редом до нея бяха и миналогодишните победители в категория „Студент“ – Дончо Златев и в категория „Преподавател“ – доц. д-р Мариана Лазарова.

Консултантска къща „Интеграл“ зарадва всички претенденти с подаръчни комплекти,  а  Учебен център „Елит Ауто“ възнагради студентите с ваучер за 10% отстъпка на всички услуги, които фирмата предлага. А големите победители – Теодора Ялъмова и Михаил Калошев получиха 50% отстъпка от спонсора. Стаж в медийния партньор – „Бургаски репортер“ получи студентката от специалност „Журналистика“ – Кристина Рашкова, а водещ на сутрешните новини в „Дарик Радио“ Бургас ще бъде носителят на „Награда на Декана“. Със стаж в „Бургас Инфо“ бе наградена и второкурсничката Моника Атанасова.

Кристина Рашкова