Конкурс „Медиа свят” за студентите от ЦХН. Гала вечер

Уважаеми колеги,

PR academy има удоволствието да Ви съобщи, че за четвърта поредна година ще се проведе вечер на специалностите Журналистиката и Връзки с обществеността – „Медиа свят”. Отново ще ви срещнем с някои от най-големите имена в сферата на обществените комуникации. Но за да бъде „Медиа свят” вечер на Журналистиката и PR-а, трябва да изберем двамата най-добри студенти от двете специалности. За тази цел обявяваме конкурс:

За специалност „Журналистика”:

Презентация на тема „Невербалната комуникация в българските телевизионни предавания”.

За целта е необходимо да направите Power Point презентация, която да е съпътствана от кратка разработка върху темата. Не повече от 8 слайда и до 4 страници. Желателно е по време на представянето да не се чете.

За специалност „Връзки с обществеността”:

Идеен проект за специално събитие – „Абсолвентски бал за специалностите PR и журналистика”.

Изисквания: Power Point презентация до 8 слайда, писмена разработка до 4 страници.

Темите ще бъдат представени устно пред жури в две секции – „Журналистика” и „Връзки с обществеността”, а заявка за участие (трите имена и e-mail за обратна връзка) можете да изпратите до 06.05.2010 г. на e-mail: pracademy@bfu.bg

До 9 май 2010 г. изпратете разработката (Word) и презентацията (Power Point) на email: pracademy@bfu.bg. Представянето ще се проведе на 10 май от 16:30 часа. За залата ще бъдете допълнително уведомени.

Победителите от двата конкурса ще бъдат обявени на 12.05.2010 г. на галавечерта „Медиа свят” в ресторанта на х-л България и ще получат специални награди. Успех!