НОВИЯТ САЙТ НА УНИВЕРСИТЕТА – МОДЕРЕН, ИНОВАТИВЕН, КОНКУРЕНТЕН

НОВИЯТ САЙТ НА УНИВЕРСИТЕТА – МОДЕРЕН, ИНОВАТИВЕН, КОНКУРЕНТЕН

Амбициозният проект стартира с ясна визия, достъпност на информацията, бърза и добре структурирана система за навигация.

Изцяло обновеният интернет сайт е достъпен през всички настолни и мобилни устройства. Вижда се коректно и се зарежда достатъчно бързо във всички браузъри, има адаптивен дизайн, който позволява удобното разглеждане на сайта на всякакви смарт устройства, както и  разбираем интерфейс. Новият сайт www.bfu.bg е изцяло ориентиран към потребителя и дава бърз достъп до предлаганите информационни ресурси:

  • За преподаватели и студенти – достъп до ресурси, центрове, документи и електронни услуги, дистанционно електронно обучение и др.
  • За кандидат-студенти – специална секция с информация за университета, предлаганите специалности и възможност за кандидатстване онлайн директно през сайта.
  • За всички посетители - актуална информация от университетския живот, новини, събития, програми и проекти. 

Достъпът до съдържанието в съответната категория, до електронните услуги, до всички навигационни връзки и външни сайтове за информация е максимално улеснен, а съдържанието на всяка една секция е напълно обновено с актуална информация, с богат снимков и мултимедиен материал.

Посланието на авторите е сайтът да е максимално полезен за студентите, преподавателите и външните потребители. Амбицията им е да обогатяват и подобряват сайта, за да се превърне в социално полезен проект, имащ значение и приложение в образованието, прилагайки последните тенденции и иновации в уеб разработките.