Подкрепете БСУ в най-престижния конкурс за уеб БГ Сайт 2014

Подкрепете БСУ в най-престижния конкурс за уеб БГ Сайт 2014

Скъпи колеги и приятели на БСУ!

Съвсем наскоро Ви приветствахме с обновяването на нашия сайт. Като институция, носител на новата идея в образованието, нямаше как да не обърнем внимание на новите тенденции в уебдизайна и силно се надяваме, че резултатът се харесва от всички Вас.


За първа година в историята на университета сайтът на Бургаския свободен университет участва в най-престижния конкурс за уебсайтове в България - БГ Сайт 2014. Тазгодишното издание на конкурса ни нареди в категория № 11 "Образование и наука", където сайтът ни се състезава срещу единадесет други конкурентни уеб проекти, всеки със своите достойнства.

 

В момента тече гласуването както на журито, така и на публиката. Тук е моментът, в който можете да ни помогнете изключително много и да допринесете за по-нататъшното ни класиране в надпреварата. Разчитаме на  Вашата подкрепа и Ви молим за нея, като обещаваме, че гласуването няма да Ви отнеме повече от минута.

Всичко, от което се нуждаете, е валиден e-mail адрес.

Останалото е изключително лесно:

  • Посетете този адрес - www.bgsite.org/votepublic
  • Открийте категорията, в която сайтът ни участва, № 11 "Образование и наука", маркирайте Вашия избор - www.bfu.bg и продължете към следващaта стъпка.
  • Въведете актуален e-mail адрес, на който ще получите писмо за потвърждение, и потвърдете съгласно инструкциите. 

Ще сме изключително благодарни на всеки, който припознае сайта на Бургаския свободен университет като конкурентен и заслужаващ отличие в своята категория. Бъдете активни, защото всеки Ваш глас определя съдбата на сайта в конкурса и може единствено да допринесе за спечелването на отличие. Крайният срок за гласуване е 03.11.2014 г., а всичко за технологията на оценяване и за самия конкурс можете да откриете на http://bgsite.org