Студентският съвет - с дарителска кампания и с апел за помощ към колегите си от БСУ

Студентският съвет - с дарителска кампания и с апел за помощ към колегите си от БСУ
Да помогнем на Ива да живее.
 
Ивелина Иванова е студентка в Бургаския свободен университет като теб и мен. Учи Журналистика, но се налага да прекрати обучението си, за да се бори за живота си. Сумата, необходима на момичето да живее, е непосилна за семейството ѝ. Затова се обръщаме към Вас с апел за помощ – да помогнем на Ива в борбата с коварната болест на Ходжкин.
 
Заповядайте на първото студентско парти на Бургаския свободен университет, което ще се проведе на 5 февруари в 23:00 ч. в DaClub. Входната такса ще бъде 2 лева, а сумата събрана от нея, ще бъде преведена по банковата сметка на Ивелина.
 
Ивелина е с поставена през 2011 година диагноза „Болест на Ходжкин”. В България до момента са й проведени десетки химиотерапии, 2 лъчетерапии, една автоложна и една алогенна трансплантации на стволови клетки. За съжаление болестта не се овладява и напредва.
Испанска клиника дава надежда да се справи със заболяването посредством лечение с Кукаимунотерапия. Към януари 2015 год. за лечението на Ивелина са изразходвани 30 000 евро. Необходими са още приблизително 30 000 евро до приключване на терапията.
В момента Ива се намира в университетската болница Universidad de Navara в Памплона, Испания, където всеки ден се бори за живота си. Имунитетът и е драстично слаб, което предразполага развитието на различни вируси и забавя животоспасяващата имунотерапия.
Да обединим усилия и да помогнем на Ива: „да диша без да я боли нищо“, както самата тя обича да казва!
 
                                                                                                                          От Студентски съвет
 
Дарителска банкова сметка:
Титуляр: Ивелина Илкова Иванова
Банка: Райфайзен Банк
IBAN: BG81 RZBB 9155 1004 9240 46
BIC: RZBBBGSF
 
DMS IVELINA на номер 17 777