БСУ подари поетична вечер на бургазлии

loveБургаският свободен университет организира поетична вечер по повод Деня на любовта с участието на студенти и ученици от град Бургас. В навечерието на 14 февруари зала „Петя Дубарова” в Културния център „Морско казино” стана притегателен център за желаещи да се насладят на поетичното изкуство. Бургазлии се потопиха в емоцията на любовта благодарение на великолепната игра на актьорите от Театралното ателие на Бургаския свободен университет с режисьор Елевтери Елевтеров. Идеята на събитието е да представи любовта през погледа на младите хора в лицето на бургаските студенти и ученици. love

За поетичната вечер бяха подбрани най-завладяващите стихове, които са олицетворение на чувствата и емоциите на младите творци на Бургас. По непринуден  начин актьорите от театралното ателие предадоха посланието на младите творци и потопиха гостите в една задушена и любовна атмосфера. Вечерта премина под нежните звуци на талантливата възпитаничка на Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф.Панчо Владигеров”   - Пенка Ангелова.

За повечето от младите поети това събитие се превърна в повод за първото им представяне пред широката публика, което от своя страна бе вълнуващо изживяване за самите тях.