БСУ посрещна преподавател по програма Еразъм+

БСУ посрещна преподавател по програма Еразъм+

 

В периода 17–22 февруари 2023 г. Бургаският свободен университет посрещна колеги от Университета на Крайова, Румъния в рамките на обмен по програма „Еразъм+“ – 1 служител от отдел „Международни проекти“ на входяща мобилност с цел обучение и един преподавател от Факултета по електротехника, който осъществява мобилност с цел преподаване.

Проф. д-р Лучиан Мандаче, зам.-декан на Факултета по електротехника на Университата на Крайова изнесе лекции и проведе работни ателиета със студентите от Центъра по информатика и технически науки от образователните програми по Инженеринг и експлоатация на енергийни системи и Съдебни инженерно-технически експертизи и техническа безопасност. Интересът на студентите към лекциите на проф. Мандаче и организираните работни ателиета на тема „Network analysis with open-source software tools“ беше голям - с много въпроси и с оживени дискусии.

В рамките на визитата си проф. д-р Мандаче проведе среща и с деканското ръководство на ЦИТН, на която и двете страни изразиха готовност за  реализиране на бъдещи съвместни проекти  и сътрудничество между факултетите.

 

Крайова-3.jpg
Craiova-1.JPG
Крайова-2.jpg
IMG_4397.JPG