Честит 8 декември, Бургаски свободен университет!

Честит 8 декември, Бургаски свободен университет!

Уважаеми студенти и докторанти!

Академичното ръководство на Бургаския свободен университет Ви поздравява със Студентския празник Осми декември! Този празник синтезира в себе си най-ценното от Вашата младост и целенасоченост  – това е денят на студентите и на студентската дързост и сила, на образоваността и на студентското устремление. Това е Вашият най-студентски празник и в паметта на всички Вас, които сте прекрачили прага на студентските аудитории, 8 декември ще остане скъп спомен за онова, което можем да наречем истинското начало на живота.

Гордейте се, че сте преминали през аудиториите на своята Алма Матер – Бургаския свободен университет. Това е повод за заслужена гордост, но и отговорност, и предизвикателство.

Може през тази година празникът да не е толкова многолюден, весел и шумен, но истинското тържество е в сърцата ни, в академичното ни ежедневие, в успехите и в постиженията ни!

Бъдете целеустремени, любознателни и смели!

Скъпи преподаватели и служители, бъдете здрави, бодри и винаги енергични, за да можем да да бъдем подкрепа и пример за нашите студенти.                                           

Честит празник!

 

Проф. д-р Петко Чобанов
Президент на Бургаския свободен университет

Проф. д.п.н. Галя Христозова
Ректор на Бургаския свободен университет