Национални дни на кариерата "Добра Кариера, Добър Живот 2015” се проведоха в БСУ

Национални дни на кариерата

На 1 април 2015 г .в Бургаски свободен университет беше даден стартът на Седмото бургаско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната - „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2015. Изложението беше открито от зам.- кмета на Община Бургас Йорданка Ананива и зам.- областния управител Севдалина Турманова. Присъстваха още: проф. д-р Милен Балтов, зам.-ректор на Бургаски свободен университет; Елеонора Тодорова – мениджър „Събития“ в JobTiger и Велислав Попов, мениджър „Обучения и бизнес партньор ЧР“ в Нестле България.
„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger, като на едно място се събират работодатели и млади хора, търсещи кариерен старт. И през 2015 г. форумът се провежда  в седем български града в страната -  София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.

По традиция изложението се придружава от предварителни специализирани „работилници” непосредствено преди старта на събитието. Там студентите имат възможност да се запознаят в детайли с подготовката на автобиография и мотивационно писмо, да получат важни съвети за поведението си по време на интервю за работа, както и да получат кратка предварителна информация за фирмите, които участват в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

DSC_9016. 2JPG_.jpg
DSC_9044. 3 JPG_.jpg