Покана за най-забележителното събитие в БСУ – „Медия свят 2012”

Чували ли сте за вечерта на хуманитарните специалности?

Ако не сте, то поне със сигурност сте чували за „Медия свят”

Основната тема на шестото ни издание е „Светът на медиите”. Ще ви потопим в него, като ви запознаем с водещи имена в сферата на комуникациите и като разгледаме един ден в медиите през очите на хумора. 

Специалните ни гости тази година са Милена Атанасова – дамата, която владее магията на събитийния мениджмънт и Златко Желев, майсторът на електронната статия. 

Елате на 19.04 от 14:00 часа в зала 207, за да се срещнете с тях и да се поучите от техния опит. Магическата дама ще разнищи темата за българския PR и ще ни разкрие какво прави едно събитие наистина специално.

От своя страна, специалистът в онлайн медиите ще сподели какво е да се работи в един от най-големите информационни сайтове в страната. Искаме заедно с тях да обсъдим до колко са етични двете професии и какви са възможностите за развитие.

По-късно на 19.04 от 19:00 часа червеният килим пред хотел България ще очаква всички звездни студенти от Центъра по хуманитарни науки да се включат в гала вечерта „Медия свят 2012”, която ще се състои в основния ресторант на хотела. Там нашите специални гости ще наградят най-добрите студенти по МЕДИОЛОГИЯ. 

Ако искате да се забавлявате заедно с нас, е нужно да закупите своя куверт на стойност 35 лв (моля, носете го със себе си на гала вечерта). Можете да ни намерите всеки ден от понеделник до петък в стая 402 от 12:00 до 13:00 ч. Броят на кувертите е ограничен! 

Повече информация може да получите на тел.:

0893 689966, Георги Попов (Връзки с обществеността IV курс)

0886 626191, Цветелина Костова (Връзки с обществеността IV курс)

или на e-mail: practa@bfu.bg 

Очакваме ви заредени с положителна емоция и добро настроение!