Връчване дипломите на випуск 2019 на БСУ

Връчване дипломите на випуск 2019 на БСУ

„Аз вярвам, че всеки един от нас ще успее по своя път, защото ние вече сме една стъпка напред. И това е защото завършихме Бургаския свободен университет. Всеки от нас ще поеме по собствената си пътека, но нека разстоянието не ни разделя“ – каза по време на тържествената церемония Димитър Томов – специалност Софтуерно инженерство, един от отличниците на випуска.

Над 250 абсолвенти от 15 бакалавърски специалности и от 28 магистърски програми получиха своите дипломи за завършено висше образование. От тях 26 са отличниците на випуска, които бяха удостоени със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението и доказан стремеж към издигане авторитета на академичната общност.

Приветствено слово към абсолвентите от името на проф. д.п.н. Галя Христозова ректор на БСУ, прочете проф. д-р Евелина Динева, зам.-ректор. „Бъдете завинаги дълбоко свързани с нас – вашите преподаватели, с вашия университет. И нека днешният ден остане в сърцата ви като ден на вълнения, радост и ново начало. Ден, в който дръзко да запеете вечната студентска песен:Viva Akademia ….“ – каза проф. Динева.

На тържеството присъстваха членовете на Настоятелството на Бургаския свободен университет Янко Янков и проф. д-р Васил Янков – почетен ректор на БСУ. Гости на церемонията бяха областният управител Вълчо Чолаков, зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева, генералният консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел, Слави Неделчев - заместник-директор по персонала и ръководител отдел Развитие на персонала на Лукойл Нефтохим Бургас. Присъстваха и представители на университети и организации от Австрия, Турция, Кипър и Румъния – партньори на БСУ по проект „Разширено обучение по информационна сигурност“, програма „ЕРАЗЪМ+“ с ръководител доц. д-р Веселина Жечева.

DSC_1009.JPG
DSC_0974.JPG
DSC_1016.JPG
DSC_0979.JPG
DSC_1003.JPG
DSC_0983.JPG
DSC_0988.JPG
DSC_0976.JPG
DSC_0978.JPG
DSC_0991.JPG
DSC_0993.JPG
DSC_0966.JPG