Премиера в БСУ на книгата „Белите петна в бизнеса“

Премиера в БСУ на книгата „Белите петна в бизнеса“

 

На 5 април от 11.30 ч. в зала 207 на Бургаския свободен университет ще бъде втората премиера на книгата на ректора на Икономическия университет – Варна проф. д-р Евгени Станимиров „Белите петна в бизнеса“. Книгата излезе от печат преди 10 дни и вече предизвика фурор сред бизнес средите с оригиналните идеи по теми, които не влизат в учебниците по икономика.

Преди академичната си кариера – последователно на ръководител катедра, зам.- ректор и ректор в ИУ - Варна проф. д-р Евгени Станимиров работи в бизнеса и в данъчната администрация. Повече от 20 години той се занимава практически и преподава по широк спектър от теми в областта на маркетинга и дигитални медии, част от които се изучават за първи път у нас. Има над 150 публикации в специализирани издания у нас и зад граница. Участва в над 50 консултантски бизнес проекти и повече от 40 научни и изследователски проекти (по линия на Световната банка и ЕС).

Представянето на книгата „Белите петна в бизнеса“ е част от събитията по време на Кариерната борса, организирана в БСУ в този ден с откриване  11.00 ч. във фоайето на университета. Паралелно с представянето на книгата от 11.30 ч. отбори от ученици и студенти ще се включат в състезание – тип монополи организирано от Адрес холдинг и водещи преподаватели от магистърската програма по „Бизнес с недвижими имоти“.

Поканени са всички студенти, специалисти и представители на бизнеса и администрацията.

БелитеПетнавБизнеса.jpg