Студентският съвет при БСУ набира доброволци за Европейското първенство за юноши до 17 години

Студентският съвет при БСУ набира доброволци за Европейското първенство за юноши до 17 години

Студентският съвет при Бургаски свободен университет набира доброволци в помощ на Българския футболен съюз за Европейското първенство за юноши до 17 години. Първенството ще се проведе между 6 и 22 май 2015 г. Домакини на Евро 2015 ще бъдат Бургас, Сливен, Стара Загора и Созопол.
Студентският съвет при БСУ търси доброволци, които да се включат в инициативата на БФС по някоя от следните оси:
-    Офицери за връзка с отборите – задължително владеене на английски език;
-    Шофьори – задължителна категория B;
-    Участници в церемониите. Доброволци, които ще се включат в организацията на финала, който ще се проведе на 22.05.2015 г. на стадион „Лазур“ в град Бургас;
-    Стюарди;
-    Администрация - асистенти в офисите на УЕФА и Местния организационен комитет в Поморие и Сливен;
-    Медии - ще помагат на Media Officers на УЕФА;
-    Допинг-контрол асистенти;
-    Младежка програма - координират церемониите с децата, които носят централния кръг и придружават футболистите на излизане към терена. Препоръчително е тези координатори да говорят английски език, за да помагат на UEFA Venue Directors в репетициите на церемониите.
След приключване на турнира за доброволците са предвидени и награди: униформа на “Адидас”, сертификат от УЕФА, сувенири на турнира, среща със Стилиян Петров - посланик на турнира и участие в голямо финално парти.
Ако имаш желание да се включиш като доброволец в Евро 2015, свържи се със Студентски съвет на имейл: ss@bfu.bg като ни изпратиш три имена, имейл и телефон за връзка, факултетен номер, ниво на владеене на английски език и ос, по която искаш да участваш.
                                    От Студентски съвет
 

Tournirat.JPG