Студентско творчество в БСУ под патронажа на Еврокомисаря

Студентско творчество в БСУ под патронажа на Еврокомисаря

На 18 април 2024 г. в Бургаския свободен университет под патронажа на Еврокомисаря по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта - г-жа Илиана Иванова ще се проведе Юбилейното XXV издание на Конференцията с международно участие "Студентско научно творчество".

През последния четвърт век във форума своите първи крачки в науката са направили повече от осем хиляди студенти и докторанти от Бургас и цялата страна. Тази година се очаква рекорден брой на участниците, който ще включва и студенти, и докторанти от партньорски висши училища от Европа, Азия, Южна Америка и Южна Африка. Ще бъдат поканени и предварително селектирани ученически разработки от Бургас и Югоизточна България. Юбилейното издание на конференцията ще бъде проведено с подкрепата на  Община Бургас.

Каним всички студенти и докторанти с научни интереси, амбиции и изследователски резултати в различни научни области, да се включат. Научните направления са: Право и интернет; Администрация и управление; Финанси, счетоводна отчетност, маркетинг, мениджмънт и международни икономически отношения; Кръгова икономика; Иновации и предприемачество; Психология; Педагогика; Техника, технологии и информатика; Софтуерно инженерство и изкуствения интелект; Възобновяеми енергийни източници. Конференцията ще завърши с награждаване на класираните студентски, докторантски и ученически научни разработки.

За повече информация: ТУК

 

За контакти:

Бургаски свободен университет

Бул. “Сан Стефано” № 62, гр. Бургас, 8001

e-mail: snt@bfu.bg