Решение за конференцията на ЦЮН Правовата държава

Решение за конференцията на ЦЮН Правовата държава

Ръководството на Центъра за юридически науки към БСУ информира участниците в планираната за 15-16 май 2020 г. научна конференция с международно участие на тема "Правовата държава - законодателство, правоприлагане и юридическа наука" за промяна в начина на провеждане на форума.
Конференцията ще се проведе на 5-6 юни 2020 г. като направление в рамките на международната научна конференция „Дигитални трансформации, медии и обществено включване“. Направлението на тема "Правовата държава - законодателство, правоприлагане и юридическа наука" се организира съвместно с Юридическия факултет на Университета в Търнава, Словакия. Всички регистрирани до момента участници ще бъдат уведомени, а за тези, които са имали колебания поради близката след края на извънредното положение дата за провеждане, се предоставя възможност да се регистрират до 30 април 2020 г. тук https://e-services.bfu.bg/conferences/register.php?id=5 . Цялата информация за конференцията може да намерите тук https://www.bfu.bg/bg/nauchni-proyavi-konferentsii-i-seminari/mezhdunarodna-nauchna-konferentsiya-digitalni-transformatsii-medii-i-obshtestveno-vklyuchvane

Ръководството на Бургаския свободен университет използва случая да честити на всички юристи и специално на хилядите випускници на университета и на техните преподаватели, радетели на каузата за правова държава, Деня на Българската конституция и професионалния празник на юристите в България.